Letsmove er et velfungerende Fitness- og Motionscenter i centrum af Humlebæk, tæt ved station, indkøb, daginstitution og bibliotek, på vejen til og fra arbejde og med masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren. Dine resultater er i centrum med vores populære Fitnesstilbud, og der er udfordring og støtte både til dig som nybegynder og for dig som allerede er rutineret.

Du kan Styrke- og Konditionstræne i den populære Cirkel- og Fritræning, alle dage kl. 06:00-22:00 og Styrke- og Konditionstræne i den selvstændige og eksklusive 24-7-365 afdeling, alle dage kl. 00:00-24:00, samt deltage i den populære og varieret Holdtræning med +45 ugentlige hold, ikke mindst den populære Spinning og den unikke Reformer™ Fitness.

Har du brug for hjælp til din træning, er der altid adgang til uddannet personale og instruktører som du kan spørge – det koster ikke noget. Har du brug for Personlig Træning, Kostvejledning eller Fysioterapi kan du booke tider i receptionen.

Du tilbydes et fleksibelt og professionelt træningstilbud, i rene og indbydende rammer, med en høj service til en overkommelig pris – helt uden binding! Vælg Løbende eller Kontant medlemskab eller køb Klippekort til enkeltydelser, som f.eks. Reformer™ træning , Personlig Træning, Kostvejledning og Sundhedstilbud.

Velkommen til Motion i Centrum – en enkel vej til at opnå store resultater!


Letsmove:

www.letsmove.dk

Facebook:

https://da-dk.facebook.com/letsmove.dk/

Instagram:
https://www.instagram.com/letsmove.dk/

Træningstider:
Alle dage, hele året kl. 00:00-24:00.

Åbningstider i receptionen:
http://www.letsmove.dk/kontakt/traenings-og-abningstider

Kontaktoplysninger:
Telefon 49 200 330
E-mail reception@letsmove.dk